Biomasszázs

Alakformálás – fogyasztó – cellulit masszázs

Alakformálás, cellulitis masszázs, narancsbőr kezelés, méregtelenítés – komplex terápia

Nagyon sok nőnél probléma lehet pl. a combok-popsi-poci hármas fogat esztétikai megítélése. Általában kevesen elégedettek a fentebb említett test-tájak formájával, szépségével. Szeretnének alakítani-változtatni az idomokon, karcsúbbá, feszesebbé, élettelivé varázsolni.

Mindig figyelembe veszem az egyéni igényeket, egészségügyi lehetőségeket, mindig megbeszéljük, hogy hogyan, milyen módon tudunk változtatni az adott testtájak esztétikai élményén.

Igen, az étrenden való változtatás is többnyire fontos és szükséges, és igen, a mozgás is szükséges. Vannak speciális gyakorlatok (futás, kocogás, hasizom erősítés, biciklizés például) és lehetőség van az otthoni masszázs elsajátítására is. Az otthoni masszázshoz speciális olajkeveréket készíttethet a kedves vendég.

A masszázson kívül nagyon fontos a megfelelő ásványi anyagok bevitele a szervezetbe, illetve a megfelelő mennyiségű tiszta víz fogyasztása – nem csak a kúra alatt. A hiányzó ásványi anyagokat a Schüssler szerekkel pótoljuk, illetve az étkezésben azokat a táplálékokat részesítjük előnyben, amelyek segítik a szervezet nagytakarítását.

Az alapprogram egy 45 perces kézi masszázs, a megfelelő illóolajokkal, az egyéni igényeknek és érzékenységnek megfelelő erősséggel. A masszázs után tekercselés következik, a fejlődő hő beindítja a szövetekben a mélyebb rétegekben is a méregtelenítési folyamatokat.

A tekercselés ideje alatt 15 perces méregtelenítő talpmasszázzsal lazíthatsz.

PRÓBÁLD KI ÉS ÉLVEZD AZ EREDMÉNYT!

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © Biomasszázs. All rights reserved.