Biomasszázs

Bemutatkozó

Ornódi Editként, 1969. május 02-án, Dunaújvárosban láttam meg a napvilágot. Dunaújvárosban élt a családunk, a középiskolát ott végeztem, s első munkahelyem, ahol 15 éven át dolgoztam, szintén Dunaújvároshoz köt.

Kisfiam, Marcell születése előtt a párom úgy döntött, feladja addigi „biztos” munkahelyét, leszámol a munkahelyéről, ahol géplakatosként dolgozott, s belevág egy új lehetőségbe, kihasználva a tehetségét, s próbára téve türelmét és kitartását.

1 éves volt a fiam, amikor Dunaújvárosból felköltöztünk a NAGY ISMERETLENBE- BUDAPESTRE.

A pesti új oviban (Anna lányom akkor már 6 éves volt) találkoztam először testközelből a reflexológiával. Anna egyik kis ovis társának édesanyjával beszélgettem, ő mesélt nekem a munkájáról, a masszázsról.

Igen. Valósággal fejbecsapottnak éreztem magam! Nekem ez a dolgom! Beszélgetni, meghallgatni a gondokat-örömöket, s a lelki masszázs mellé egy igazi fizikai masszázst is adni a pihenni-gyógyulni-erősödni vágyóknak.

Elkezdtem tanulni. Nagyon hamar rájöttem, hogy ez az a  foglalkozás, ez az a hivatás, amely igazán testhezálló számomra. Olyan hatalmas a tudástár, hogy egész életemben tanulhatok!

Közben pedig nagyon sok embernek segítségére is lehetek.

Gyermekeim is nagyon hatékonyan közbenjártak az érdekemben. Anna lányom 4 és fél éves korában képes volt még a fülét is felszúratni, hogy édesanyja szelídebb-emberibb megoldásokat keressen végre, s segítsen, először természetesen a saját családjában. Így ismerkedtem meg a test- és fülgyertyával, s kezdtem el a használatát, kiegészítve így a reflex-terápiát, s segítve ezzel a gyermekeim és családtagjaim kisebb-nagyobb ügyes-bajos egészségügyi problémáin.

Aztán persze következtek az érdekesebbnél érdekesebb tanfolyamok. Tanultam svédmasszázst, Voll-elektroakupunktúrát, a kineziológia egyik ágába, a ONE BRAIN-be is belekóstoltam. Nyertem is! Erre nagyon büszke vagyok! 3 éve őriztem már Madocsai Eszter telefonszámát, várva, s készülve arra, ha összejön a pénzem, megyek SHIATSU-t tanulni! A türelem eredménye: egy Nők Lapja cafe-s jétékon megnyertem a fődíjat, hurrá! Mehettem Eszterhez Shiatsu-t tanulni!

Nagyon szeretek gyermekekkel „dolgozni”, ők elképesztően jól reagálnak a talpmasszázsra, nagyon hamar tudnak gyógyulni, regenerálódni. Mesélni szoktam a gyermekeknek kezelés közben. A gyertyázást általában nagyon nagy bizalommal fogadják, aktívan részt vesznek az arany manók munkájának segítésében. Igazán élvezni szokták, s mivel jól érzik magukat, így könnyebben is gyógyulnak.

Legjobb „visszajelzőim” a saját csemetéim, akik valósággal kikövetelik a gyertyázást, amikor a baj még elő sem állt. Tehát kiválóan érzik, mikor van szükségük segítségre, s azt a segítséget meg is kérik maguknak.

Remélem, egyre több és több gyermek felnőtt tud általam megismerkedni ezzel az egyszerű, ám nagyon is hatásos természetgyógyászati módszerrel.

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © Biomasszázs. All rights reserved.